Monday, February 14, 2011

Mari Berselawat Ke Atas Junjungan Nabi Bersama - Sama

Salam sayang,

Esok, kita akan menyambut Maulidur Rasul. Semua orang dah pandai bab Maulidur Rasul nih kan...so, tak payah aku nak describe panjang - panjang....yang penting, 1 dunia Islam sangat - sangat merindui  baginda Rasul utusan dari Yang Maha Agung...


So, aku nak ajak korang semua berselawat sama - sama okeh....jom melayan lagu aku ambil dari Youtube.


dan...akhir sekali aku nak share dengan korang perkhabaran yang perlu aku ingatkan pada diri sendiri....jom layan.....sebelum tuh...maafkan aku...kalau buat korang tersinggung yer....maafkan aku...



p.s: untuk pengetahuan korang, surah tadi just untuk peringatan diri sendiri yer..tak der kaitan dengan sesiapa pun...

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

Nasriq said...

JOM SAMA2 SELAWAT...

Yutaka Mushimura said...

nasriq: marilah...berselawat..:)

mizzura said...

salam maulidur rasul. selawat ke atas nabi junjungan kita.

amiYo said...

salamm maulidul rasul... :)

Yutaka Mushimura said...

Mizura: slam maulidur rasul jugak...jom berselawat sebanyak - banyaknya

Yutaka Mushimura said...

amiYo: salam maulidur rasul:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...