Monday, February 14, 2011

Herman Tino - Ku Pendam Biar Pun Parah, Jom Try Terjah Mentor Noh Hujan

Salam...sayang,

hari nih aku nak share lirik lagu pulak...okeh x??hahha....dah lama aku tak boh lagu - lagu sedih...saja ja nak try karok lagu nih..kat SOGO..tingkat atas.....boleh pulun makan sampai jadi DOREMON....nak jadi cam Malik Noor or Suami Si Ayu Raudah....yang digilai ramai..memang aku tak mampu...hehhe...

biarkan......asalkan kenyang..hati pun makin gembira...oh ya, meh aku nak share dengan korang, aku pernah dengar orang cina kata gini,


Orang yang berisi badannya adalah tanda orang - orang yang kaya..dan berkeyakinan tinggi...


emm..kalau silap, sila betulkan yer..aku masih baharu untuk belajar...sila betulkan mana yang salah.

okehlah..nak melayan lagu sedih nih....sorang - sorang...nak ngetest kat karok nanti...okeh...jom melayan lagu kat bawah...

Herman Tino - Ku Pendam Biar Pun Parah


Lirik Lagu


Apa Ku Nanti,
 Sendiri Daku Sepi,
Hadirmu Tak Bermaya,
 Kau Datang Untuk Siapa...

Dia Pun Ganti,
Bercahaya Indah Senja,
Ku Hanya Embun Pagi,
 Berkilau Sementara....

Chorus

Ku Pamer Duka Lara,
 Tiada Yang Simpati,
Tusukkan Duri Hampa,
 Lukaku Parah,
Mengharap........ Tinggal Harapan,
Menatap Pulang,
 Tinggal Tatapan,

Ku Sangka Ini,
 Terjadi Dalam Mimpi,
Sedih Dalam Bayangan,
 Rupanya Kenyataan...

Repeat Chorus


p.s: hope aku bleh masuk audition Mentor pulak...pilihan sifu adalah NOH Hujan....hahahh....xboleh blah kan....hahah...enjoy key...enjoy

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

Nasriq said...

aku ni berisi dan cabi, tapi tak kaya pung...

Yutaka Mushimura said...

nasriq: ooh..pasnih kaya lah...kaya kan banyak maksud....

kaya pengetahuan, kaya pengalaman, kaya ilmuan, kaya....banyak lah...skop adalah meluas...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...