Tuesday, February 15, 2011

Entry Meniru Gaya Personaliti Tibi

Salam,

Hari nih aku nak share lawak yang si Johan dan Zizan Raja Lawak buat kali nih....yang entry lepas, aku ada share dengan korang Johan dan Zizan tiru gaya Eric, Chef Wan dan Fadilah Kamsah....kali nih jom tengok diorang tiru personaliti mana pulak....

Jom roling bebeh...


johan - tiru Jamal Abdillah



johan dan Zizan - tiru Yusof Haslam dan Shamsul (Zul) Pengarah Khurafat

p.s : betul terhibur arr. aku tengok diorang tiru..pecah peruh seh..hahhahaa....okeh..jom wat keje.
opss....jangan lupe lak selawat sebanyak - banyaknya pada Nabi S.A.W Junjungan sekalian alam raya....okeh...peace no war. 


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

tia said...

tia ske gyler klu dorg da begabong! bestttt!

Yutaka Mushimura said...

tia: tuh arrr..pasal...kan bagos kalu blogger dapat berpicture dgn dia..kui3x

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...