Thursday, January 13, 2011

Minyak Petrol Ron 97 Naik Kepada RM 2.40 / Litter

Salam,

kredit kt Yahoo Image dan terima kasih kat Kig

Info terbaru, malam nie aku gi kat shell......then, terus terkejut cipanzi mak yey....sebab..

Petrol Ron 97 dah naik sepulohsen sahaja ek....sahaja...ok x perkataan sahaja aku....kui3x.

so, Jumlah terkumpul Harga semasa Ron 97 = RM2.40 / litter...so camne korang rase???

ok x??

p.s : jom bertranform kepada Basikal!!!!Memang kentang goreng arrrr...Hurayyy

Jom Join GA aku..dah nak tamat 15 Januari 2010..klik SINI.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

12 comments:

BeaN MorENo said...

serius ke ni?abis ron 95?

Yutaka Mushimura said...

Bean: setakat nie, maintain lagi bro...lega bro..lega...

:(

Desk Of Carlo Santeekee said...

kalo arga minyak keta makin naik.. mmg aku kena cari keja part time.. jom.. huhu.. subway memangil~

Yutaka Mushimura said...

carlo: hohoho..menarik gak cadangan nie...dpt makan free..

kui3x

Fida Ghazi said...

rm2.40 saya bayar jugak!!! nak buat cane..! bukan ade pilihan.. redho tak redho.

naik basikal kat jalan raya malaysia? macam bunuh diri!

Seimura said...

jom memartabatkan berbasikal. haha.

tia said...

gne 95 sudeyy! ;)

Yutaka Mushimura said...

CP Fida: hahahah...kalu ter'bunuh' diri baru ade yang perasaan kot...

:)

kui3x

Yutaka Mushimura said...

seimura: jom berbasikal secara berjamaah...

kui3x..

Yutaka Mushimura said...

tia: setujuk..guna 95 ja....transform.

Nasriq said...

tunggang kuda sudah...jimat minyak...

Yutaka Mushimura said...

nasriq: bunyi kuda(heekkkkkk)..ariba..ariba..

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...