Monday, January 3, 2011

Mencari Template Baru Untuk Belog Nie

Salam wahai pencinta damai,

Salam kasih mesra wahai insan seluruh Malaysia,

Enty pendek xde unsur photogenik dicipta sebab aku sedang mencari template terbaru. OooooOOOooowaaaa. Sebenarnyer kan, template yang biru air laut tuh dah terdelete....huhuhuhu.....

So, aku nak bukak cadangan if korang ade template yg best untuk aku tempek kt sini...yang bercirikan air laut tenang......

Tuh la Yutaka, ko kemaruk nak tukar template sampai yang lama punya coding abis terdelete....dah pulak xde save...seingat aku pun kan, aku ade save coding kt Lappy lama yang da dicuri orang dulu......huhuhuhu...

So...korang ade cadangan, sila kemukan untuk diterjah terus secara gemilang.....kui3x...

p.s : GA aku akan tutup 15 Januari nie ek. Klik SINI kalau nak join da korum..




13 comments:

UniCorn_|aDy said...

^_^

MisZ Aien said...

tu la ..tangan gatai je..kan dah terbuang..kui2..

MisZ Aien said...

awak, template awak ada yg silap ni eh.. awak ada double entry...bek awak p cek... setiap pos awak double..dulu saya pon pernah double post cam awak.. awak ikut je tutorial yg blogger otai buat psal ni..ye

Yutaka Mushimura said...

unicorn: senyum balik..^__'

Yutaka Mushimura said...

miz aien: aigoo..ape tutorial dia..meh la sini...nak tawu sgt2...

huhuhuhu

MisZ Aien said...

yutaka-san...

ini chantek...double thumb up..

Yutaka Mushimura said...

woohaaa..really..tq..tq..

thumb up to u also lah..kui3xx

Fariq said...

usha je template kat deluxetemplate.net.. macam2 ade..

oh XOXO!! Blog Gosip Terpanas

BeaN MorENo said...

bro try usha http://www.btemplates.com kat sini banyak template lawa2

Yutaka Mushimura said...

farid: ok..nnati aku try usha....

tq bebanyak...kasi idea..

Yutaka Mushimura said...

bean: ok..bro..tq sesangat atas pertolongan bro tuh...

samapi rencam arr nak pilih mana satu lor..semua hottiest....niee

taliff said...

lawa2...background...dh ok dh nie

Yutaka Mushimura said...

taliff: yer ker....ok..ok...aku nak kasik pembaca aku tenang jew tgk belog aku...

kui3x

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...