Tuesday, January 4, 2011

Biskut Yang Telah Di ' Banned' Oleh AVA

Salam sayang,

Hari ini aku dapat info yang agak sahih untuk korang perhatikan. Sorry ek, kalu laoding lambat, pasal aku bubuh semua picture yang aku kene amek dari format PDF. So, korang baca ek, panjang sangat kalu aku taip satu - satu. Lagipun, korang bukan suka tengok gambar ker....so jom tengok gambar ja ek....

p.s : korang klik arr satu - satu untuk pembesaran kanta mata. Ek...
p.s : oh yer, kalu korang tawu nak tukar format PDF ke blog, korang gitau ek..aku kene belajar lagik...so sifu - sifu, tongga -tongga, harap komen ek...kui3x.



















kalau suka, boleh like :)

8 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

patut la rangup semacam je biskut2 tu kan..

Yutaka Mushimura said...

kui3x..ranguupppp...

:)

sgt sedap dimakan.

UniCorn_|aDy said...

erk...
hello kitty~~~
-.-

Yutaka Mushimura said...

woohaa.....hellow kitty gak...ku3x..

:)

~~lalalla~~~

JAI said...

Biar betul bro..julie punyer biskut pun terkena sekali kerr? Adeyyy

Yutaka Mushimura said...

Jai: woohaaa..pecanh panggung den nie..Bro jai datang komen...

huhuhu..tuh ar bro..xphm den..kene tanyer AVA...kui3x...

den amek for share sesame kiter...betui x??

Eda said...

byknye biskut julie's kena banned?..ada melamine tu..

tapi AVA mmg strict pon kalau berkaitan product2 makanan dan produk2 dari ladang ni...so, boleh dipercayai..=)

Yutaka Mushimura said...

Eda: betol la kot...kui3x...kalu nak makan boleh..kurang -kurangkan ek...

kui3x...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...