Tuesday, December 14, 2010

Rindu Untuk Mengadap Allah

Salam, kat korang 


Entry pendek ja....adalah bek manusia tuh ade perasaan RINDU untuk mengadap Allah dan sunnah RasulNya.

Cam sebelum nih, entry pasal Gadis Magribi, Gadis Malaysia, Gadis Logamaya, Gadis Alammaya, Gadis Luarmaya, semuanya CINTA mereka tidak kekal hatta kalu tersilap pilih akan terjerumus ke NERAKA.

so, sepatutnya mesti ada perasaan RINDU pada Allah dan RasulNya selalu...baru hidup aman sentosa, pasal pasangan tuh....

p.s: pernah dengar orang bujang mati kene langgar lori????so, aper jadi kat lelaki tuh yer, jumpe pasangan x???

p.s: hidup hanya 1 kali, pilihan terletak pada diri sendiri, tanya hati, tanya diri. entry nih just untuk keinsafan diri sendiri sahaja. TIADA KENA MENGENA DENGAN MANUSIA LAIN.

2 comments:

N@SIQUE said...

rindu itu adalah~~anugerah dari Allah,,:D

Yutaka Mushimura said...

setujuk dgn nasique....hehhehe....

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...