Friday, December 10, 2010

Headwind - Berakhirnya Satu Percintaan

Salam sayang,

Sesetengah orang da tawu asal usul kejadian belog biru - biru air laut nih. bukan aper..asalnyer memang belog yang just tulis2 lirik lagu...emm.lagu melayu ade lagu Black Metal ala xtakut tuhan pun ader....haaa...just sharing info jer..pasal xmo diorang ikut ajaran sesat mesat tuh.



Em...kalu korang nak tawu, lirik lagu Black Metal memang memuja - muji bende pelik2. So, kalu nak try usha lirik geng tuh...tgk la kat label Cradle Of Filth.

so..tertiba aku gian nak tulis balik 1 lirik lagu nih...heheh....

kredit dari Rock Kapak

Chorus

Tak Perlu Kau Nyatakan Padaku,
Curahan Isi Hatimu Itu,
Segalanya telah Berakhir,
Tak Mungkin Ku Menerimamu....

Hapuskan Kenangan Cinta lama,
Antara Keterlanjuran Cinta,
Hentikan Sekadar Gurauan,
Hanya Menambahlan Penyiksaan....

Walaupun Berat Hatiku Melepaskan Dirimu,
Itu Sudah Suratan Takdir,
Mungkin Tiada Kuntuman Cinta,
Jambangan Kasih Terkulai Akhirnya,
Berakhirnya Satu Percintaan....
Berakhirnya Satu Percintaan....
Berakhirnya Satu Percintaan....

Repeat Chorus

p.s: perggghh....suker aku karok lagu nih....agak tinggi gak..tapi oklah dgn suara aku yang Sorporano nih.....kauuuuuooooo(sila baca cam suara ning baizura)

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

eh layan lagu rock kapak ek??? igt lagu wulan iwan je ihhihi

Yutaka Mushimura said...

ish2..org layan lagu pelbagai...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...