Saturday, December 11, 2010

Preview Movie | Ngangkung

Kredit dari EZY4U
Salam sayang kat korang,

Kali nih nak buat preview basi dah ek...hahahaaa...just nak boh sini gak.Buat kenangan sampai bile2....nanti leh la kater kat anak cucu cicit...citer nih besttt oooo....orang baju kuning tuh best...DIGI best...

Oklah. Aku start dulu citer nih mengisahkan pasal 2 orang pemuda yang memang suka bermain Saham KTM. Korang tawu aper KTM....hahahah...aku ulang balik wording dalam babak filem tuh ek...

'K' for Kuda.....'T' for Toto....'M' for Magnum....siap ade efect memasing masa sebut satu - satu. nak dengar effect tuh kenela beli DVD original.....hahahah..hapuskan cetak dan rampok.

Ok. yang gilernyer citer nih saka2 n hantu2 dalam nih banayk giler wat lawak....sampai tgk hantu pon terus x takut.Cayalah weh pada produksi filem nih. Berjaya menggarap filem seram jadi lawak....pastuh, yang baju merah n ijo tuh jer asal giler KTM, last2 si baju kuning, tuh akhirnyer terpengaruh sebab ajakan n hasutan kawan2.....

start jer si baju kuning tuh peluk KTM....tibe2 citer ang bergenre lawak best nih terus bertukar jadi citer kekeluargaan pulak..sian si isteri baju kuning, xmakan ape2...sengsara beb.sengsara akibat KTM.....

so, aku rase still on roll lagi kat pawagam cite nih...pada aku n kawan aku, kiteorang sama - sama bagi:

 3 / 5 bintang.

p.s; Pada kawan aku tuh, tqlah bagi aku peluang tgk citer nih sesama ek. Best lah...oh yer..Haappy n congrats jugak kat kawan aku nih, dah grade daaa...bleh aa keje pulop.Selamat melayari bahtera pekerjaan pulop.:)

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

apenye nyangkung???? ngangkung laaaa!! haihhhh!!

Yutaka Mushimura said...

hahha...ade orang da perasaan....

tq.tq..spelling error..sebab teruja sgt nak updates belog kat korang yang aq sayanggg...

woohaaa.

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...