Thursday, November 25, 2010

Tergezut Aq...

salam sayang kat korang,

aq mulakan dengan figura nih....



sebenarnyer, inilah kali pertama aq di ' tergezutkan' oleh kawan beloger aq..a.k.a follower aq. bukan aper..aq ade perjumpaan kat PD lah sayang oit.....woohaaa....simple x jawapan aq.em, mesti korang cakap awat x updates pakai lappy kan..kan..kan....

Jawapan aq : Lappy aq dah kene curik mase kejadian rumah aq kene dicerobohin 26 Mei 2010. nak harapkan nuffang bagi lappy free, memanglah x terjangkau dek akal aq...heheheh.

em, oleh kerana aq tergezut...aq present kat korang video yang maybe korang dah tengok, or x tengok. Saja ja nak menggambarkan aq sedang tergejut dibuat korang....




Pada Frodo dan Tya..nih Tia ker Tya ker...huhuhu...

terima kasih kat korang pasal korang amek berat pasal belog kecik - kecik nih....

pada korang yang x follow tiga geng nih, rugi oo...diorang seorang yang caring maring...

TQ kat korang...:)

ape - aper pon aq sgt2 terharu pasal korang sgt2 amek berat pasal aq kan.....terharunyer..


7 comments:

Hanis MY said...

salam ziarah..nice entry...keep on blogging

Yutaka Mushimura said...

Hanis MY: tq jadi folower sy...sy masuk gi terjah sekarang gop...:0

emm...ade mase singgah la lagi kat tepi pantai nih....

nak kasi pizza x belh pulop..woohaaa:)

Yutaka Mushimura said...

oh yer...updates n3 baru akan keluar x lama lagik...hehhehe.

LiErOSe~QiEmi said...

tu tanda dah makin glem hihihih

Yutaka Mushimura said...

CP Bunga: ehh..bukan ker belog nih merapu ja banyak??

frodo said...

banyak le lu punya terharu!
hahahhahaha


>>___<<

Yutaka Mushimura said...

kah3x.....melawak ja..tq frodo...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...