Friday, November 19, 2010

Masuk Saflah Korang.....

Salam,

ari nih ari jumaat...ape kate korang tgk vidio yang aq nak share dgn korang nih....

layan...zaaazzzzz..

jom sembayang Jomaattttt. dan dgr kutbah dgn khusuk & tawakduk.


ok..korang...
..
..
..
..
..
..
..

pesan aq..jgn buat gini naaa....aq da pecah perut kt opis nih tgk video nih...

14 comments:

Frodo Baggins said...

wakakkakakakkakakka cilake!!!!
hempuk immam pun best dowhhhh

Heidi Shafiq said...

hahahhaha.. bangang melampau...!!

Yutaka Mushimura said...

frodo: woohaaa!!frodo LOTR mai komen...trimas kt ko..n jd follower aq lak..aigooo...

kalu hempuk imam..aq ingat batal kot semua org..seb bek mamat tuh x dpt menyempit masuk belakang imam..harharharhar...:)

Yutaka Mushimura said...

Heidi: memang melampau..korang tunggu aq upload lagik video lawak untuk korang tonton..kalu x gelak..korang gitau aq...

aq kan cuba kasik korang gelak2 .lagi....

~~marri sama bergelak..hahahah~~

fatian athiea said...

yutaka..
lu xtipu gua..
bapak lawak..
dan gua rsa itu mnyakitkan sgt..
huwaaa..
kena sepak itu best!!grrrr

Anna Boleyn said...

hahahha sengal betol lah. adey...

Yutaka Mushimura said...

tya: memang lawak..hope jgn dipraktiskan...

aq sayang kt ko...xnak kasi ko sakit2 kene sepak..

~~woohaaa~~ sila teruja sekarang dgn statement aq.:)

Yutaka Mushimura said...

anna: heheheh..nih sengal tahap gaban...:)

tia said...

kahkahkah!
cam gampang!

Anna Boleyn said...

salam..sy dah masukkan link blog ni dlm bloglist HLN. sila check kat bloglist 'Another Love Nest'. Thanx taw:)

Yutaka Mushimura said...

tia: gampang kan...:)

Yutaka Mushimura said...

tq anney...jasa ko sgt dihargai..wohaaa..

Frodo Baggins said...

bila lu nak update?

Yutaka Mushimura said...

jap...nak updates..tenet selow nak mampus...

aigoooo...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...