Thursday, November 18, 2010

Keindahan Pancaindera Korang

Salam,

korang yang aq sayang....updates n3 aq kali nih nak citer pasal mata. napa mata, sebab mata dalam bahasa Arab adalah Ainun....woohaaa!!!

emm..pagi nih, aq terserempak dgn fakta menarik tentang Ainun....Ainun korang sangat canggih tau kalu korang tengok 3 titik kat kalimah suci tuh. oh yer, tengok ke titik selama 10saat. pastuh korang pandang ke Plain wall.

Plain wall???ala, plain wall nih cam wall yg 1 colour ja...kalu kt partition tmpt keje korang pon bleh, janji 1colour...nak lagi senang dinding putih....aigooo..xde dinding putih.....pon x per..korang pnadang kertas A4 Double A...warna putih gak....woohhaaa!!!tergezut aq...


so..aper yang korang nampak.....???korang gitau aq...ek.:)

okies..pastu leh wat keje dgn khusuk dan tawaduk gitu...

info dari KISAHNYE

5 comments:

tia said...

nampak balik tulisan Allah tuh kt wall.

;)

Yutaka Mushimura said...

magic kan..magic kan...woohaaa!!!terujanya dgn ciptaan Nya...

:)soookaaaaa!!!

jglah matamu yang cantik itu...hehhe:)tiaaa

fatian athiea said...

nampak titik tu kt wall kot..

Yutaka Mushimura said...

tya: ehh..awat nampak titik pulak....aigoooo....bukan nampak kalimah ka...???

mizzura said...

kalo tengok kat tempat gelap (yang kurang cahaya) nanti bila tengok dinding akan nampak Allah dalam keadaan bercahaya.. :-)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...