Thursday, November 25, 2010

Preview Movie Unstoppable

salam,

entry kedua aq. emm...nih pasal aq da lama x updates..untung sabut leh geng - geng Nuffang bagi aq lappy free...woohaaa..tinggi nyer citer - citer aq. dah .dah. mengarut sudah.

emm..kalu korang nak tawu, sebelum aq ke PD tuh, aq ade tonton citer Unstoppable dengan seorang kawan lama aq. yelah, kawan lama mase sekolah. Just berdua jer ek...aq ingat nak ajak korang yang follow aq, tp aq rase korang surenyer segan megan nak jumpe aq kan...kan...eh, lagipon aq mane ade no contact semua orang...

~~hohohohoho~~


Kredit picture dari wikipedia

ok, citer yang kiteorang tgk nih citer unstoppable. Budget citer nih lebih kurang $100 million.agak banyak kan.

citer nih mengisahkan pasal kisah di keretapi railways...dan hero citer nih adelah seorang kondukter dan engineer  keretapi. haaa, engineer tuh. citer nih agak suspender pasal citer nih bermula dengan kejadian.....

keretapi yang semakin laju, dah pulak xde orang yang pandu. nak tambah suspender, keretapi nih bawak gerabak giler toksid, oil dan semua bende beracun dan bleh meletup ala - ala nuklear gitu....

dan yang paling havocnyer...

keretapi yang xde orang pandu tuh, ikut laluan utama keretapi yang len, dan sentiase bertentangan dgn keretapi len. 

cube korang bayangkan korang pandu kete 1 lane jer, xder option nak ke kiri ke kanan, pastuh depan korang tuh ade sebuah truck bapak besar nak merempuh korang dengan kelajuan maksimum....

so, bagi aq citer nih sgt2 triller dan aq bagik 10 / 5 bintang..hohohohoh...tinggi pada aq, belum tentu pada korang.

so, gi terjah panggung kalu da penuh citer HP 7....huhuhu.citer HP 7 aq x tengok lagi.

Oh pada kawan lama aq tuh...aq sgt2 sayang kat ko pasal bagi peluang aq berjimba berdua...wooohaaa. Sila pensan sekarang....toooiggggg

6 comments:

hamzah ian said...

gua nak dunlod tapi bila tgk screen shot gua rase gmbr cun takde lagi.. haehehehe

Yutaka Mushimura said...

haa..nak donlod..kene tunggu lah.....

1 bulan lagi kot..kah3x.

Eda said...

terbaik!...aksi mendebarkan...igtkan dah sampai selekoh maut tu tergelincir la jatuh ats tank besar2...huhu

Yutaka Mushimura said...

tuh la pasal pandai gilos engineer dia soh brek brek kan..

woohaaa..:)

CGG said...

cgg tgk masa preview..

best!

hero pun hencem:) hehehe

Yutaka Mushimura said...

CGG: woohaa...ni mantap...cite nih pon best...10/5 bintang.

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...