Monday, November 15, 2010

RM 1001

Salam, 
petang nih, entry pendek, 
just a selingan sebelum balik,

jap ek..aq upload picture....


haaaaa...RM 1001????
orang klik tgk profile aq 1001???
aq ja gatai nak klik sorang2 shok sendiri sebanyak 1001???
berat aq menjangkau 1001kg,or turun sebanyak 1001gram@1001miligiram,1001nanogram???
tanggungjawab kepada pembaca sebanyak 1001 org???
tanggungjawab kepada 1001 buah negara komenwel???oouuucchhh...1001 negara di dunia??adeke banayk gini:)???
tanggungjawab menyimpan benih gred A++ terbaekkk sebanyak 1001 seharian????woohaaa!!!
atau
Malam 1001 Arabian Nyte Fever.....:)ouuuccchhhcu

ape2 pon terima kasih kat korang semua pembaca belog air laut BIRU BLUE aq...wooohaaa!!!

Sayang korang....:)


4 comments:

LadyRye said...

aku punya profile baru 6 bulan dah 3000 lebih view tak bising pooooonnnnnn...

fatian athiea said...

hahha.mekaseh krna mnyayangi kmi.hek5..

Yutaka Mushimura said...

LadyRye: oh yer ker...tahniah kat ko, ko seorang supplyer Dadah Seeejaaatiiiieeee!!!

Yutaka Mushimura said...

Tya: tanpa ko, x mungkin aq mencapai nombor 1001...wooohaaa!!!

patut aq yang berterima kasih kt korang.:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...