Tuesday, November 30, 2010

Go - Go Malaysia!!!!!!!

morning, kt korang,
ari nih pulop nak citer pasal sukan. so, puas da aq tgk result kt tenet pasal Sukan Asia 2010 nih, jom ushaaa jap,


so, malaysia rupanya tangga ke 10. Oklah tuh, bangga aq sebagai rakyat Malaysia. hehehhe. tp kan, aq tertanye - tanye 1 sukan nih, Malaysia ade participate x????maybe korang tawu kot, aq x tawu....heheheh...korang gitau aq ek.kalu aq tgk data nih, Malaysia de dalam senarai rupanya....sukan Catur nih. Ataupon, Malaysia ada hantar wakil, tapi x masuk kot...aigoooo...

xperlah. Janji Malaysia dapat Top 10....heheheh..Tahniah aq ucapakan kat Squad Terbaik Malaysia yang bertungkus lumus untuk dapat medal. Jasa korang akan dikenang.....wooohaaaa....

oh yer, bawah nih, aq upload video untuk korang, sempena Sukan - Sukan.. Zaaaazzzz layan...


p.s : Pada Squad Terbaik Malaysia, tahun akan datang mari sama - sama menuju ke ranking TOP 5 pulak....:)

2 comments:

padin said...

ok la tu, no 10 dalam asia, kira ada nama jugak latu kan, keh3

Yutaka Mushimura said...

padin: betul gop...no sepoloh...laku beb laku....

woohaaa..bangga kite menjadik rakyat Malaysia.:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...