Wednesday, December 1, 2010

Diterjah Oleh Riwayat Hariku

morning,

heheheh..tetiba menjadi kuning keemasan Mataku....wooohaaa....(sila bayangkan cam tgk duit) 

yelah.ape kes???ape kes???laaa...pagi2 sudah direviewkan oleh Riwayat Hariku....memang still keemasan matakku....dibuat SOP.


hohohoho...SOP..oh SOP.bro da buat 1 promosi untuk sy yang tengah dok asyak men renang - renang kat air biru (Blue - Blue) nih.....still mataku keemasan masa berenang nih....teruja punya pasal...this my first time direview oleh orang......teruja pon ade...ter ' keemasan' mataku pon ader...

hohoho.....meh aq gitau, Belog nih adalah ditulis oleh seorang yang berbangsa seperti korang gak...heheh...SOP jgn mara ek...oh..pasal maksud header tuh..jom klik sini


korang nak tawu camne korang punyer belog nak diperbaiki dan direview secara live...samapi warna mata korang menjadi 'keemasan' cam aq...

Klik kat SINI

then terus ikut cam aq..buat 1 tajuk cam kat SITU then..klik kotak RIWAYAT HARIKU...sennag kan..pastuh jgn lupalah korang gitau owner tuh..BRO SOP yang baik hati..nyeeeerrrr....sebab SOP dah buat mata aq menjadi 'keemasan' lagi still...still bro....

nah..buktinya....SOP men "reveal" belog biasa - biasa aq...


pada korang yang x join lagik..untuk kebaikan belog korang..ape kate klik kat Bro SOP...klik 


still ' keemasan' mata ku nih....camne nak jumpe BOS.....huhuhuhuhu....still ' ke 'golden' an mataku....:)

9 comments:

Yutaka Mushimura said...

1 Dis 2010: Bro SOP pon terjah belog aq.....

still 'keemasan' mataku...

http://www.gnesop.com/2010/12/blog-review-rising-sun-awaken-moon.html

padin said...

gudluck kawan... dah unik blog ni, boleh pergi jauh, chaiyok2

LiErOSe~QiEmi said...

wiu wiuuu suke la tuu hihihihi

Yutaka Mushimura said...

boleh pergi jauh yer...marik nyanyi lagiu nih sesama:

semangat membara....lalala..menuju puncak kini....bla bla...

lagu AF ...kalu saha gitau..woooohaaa

Yutaka Mushimura said...

CP bunga; nih tgh ke'golden' an mata bola ku....stil..still..weeeiiiiiyuuuu

eiela said...

saya pun blum kena review lagi, takut jugak nih. hehe

Yutaka Mushimura said...

insyaAllah....awk akan direviuw sikit masa lagiikkk...

sama - sama kita tunggu ek eiela punyer.....blog

sop said...

salam bro..
baru kesempatan untuk tinggalkan komen untuk entry balas ini..
terima kasih Yutaka untuk entry ini.. happy sangat :)

semoga terus sukses dalam dunia blogging yer :)
all the best

Yutaka Mushimura said...

tq bro..actually...memang increase bro my traffic mase 1 Dec...terharu sesangat....

:)Bro SOP pun sama...happy blogging...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...