Thursday, September 2, 2010

Mister Linky's Magical Widgets - My Onley CIKARO


Salam Malaysians..

Salam gembira...kita berhari raya....

oh yer.ari nih aq banyak keje...sampai x cukup tangan, x cukup kaki, jalan pon da seperti mengejar mentari.....perg..(tuh tajuk novel)...Berkemungkinan 67.59 KM/Jam...mungkin kurang, mungkin lebih...nanti kalu nak figure tepat...aq hapdate kemudian. aq x janji naaa...mungkin aq akan pikirkan untuk boh saja penyukat halaju kt tepi pinggang aq ek...Bleh gak aq tau kegunaan tenaga aq dalam Unit Joule. Rumus tuh aq da sediakan dalam entry aq yg sudah.


~~~HAHAHAHAH~~~

Opsss..cukupla..bulan pose nih..aq x leh gelak2 lebih2.aq kene jaga gigi aq n mulut aq nih...hehehe...

~~Korang tekalah aq mane 2~~

korang perasaan x binatang baru ala - ala Cikaro yg leh detect belog korang.....ala, aq nak tau gak n terjah secara rasmi dan korang dibenarkan membuat backlink kt bawah tuh..asal saja korang register 2 tempat kosong tuh...

~~eee..xsabaq aq nak terjah n klik korang punyer banner~~

nah..tgk ek...aq boh contoh dia..

To add your link to the list, enter your name and URL in the form below and press Enter.
Your name:
Your URL:
Please leave a comment after linking... Thank you!

Kalu korang minat, jom ber back link.....I WILL FOLLOW UUUUUU!!!

SAYANG KORANG!!!!

2 comments:

kata kila said...

wahh kila dah letak link ehehe

Yutaka Mushimura said...

tq ek.kila ...u are the 2nd person...

~~heheheh..teruja~~

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...