Friday, September 3, 2010

Layla Yuki - Choki Choki


Salam Choki - Choki kt korang,

wah....teruja lagi di pagi hari, da dekat raya...dah dekat raya...mode raya semakin memuncak, tp jangan lupa lak sembahyang terawih.

~~Jom Pi Rebut Malam Anugerah Gilang Gemilang~~

korang nak tau, aq bertambah teruja bila ade follower ke 14th, Layla Yuki. name Jepon...wah.name jepon.....(Layla yuki jgn mara naaaa)

Oh yer, sesi terjah belog dia n jadi follower dia yg ker.......jap...aq nak tgk balik, oh..yang ke 478.Perg giler banyak follower dia nih...n hapdate entry pon best2 pulak tuh.patutler. Belog biru air laut nih x beraper mengancam ek lagi...baru nak mekap - mekap....belum cun melecun lagi...

~~heheheheh~~


Ni wajah yg bleh di copy - paste dari profile dia. Gilos ijau...campur putih hitam..Discription, korang leh tgk n terjah ja terus belog dia....Layla Yuki - Choki Choki.

Tq ek jadi follower sy, n teruskan memberi komen ek...

~~korang x yah beri duit raya pon, korang jadi follower aq pon da kire cam duit raya~~~

~~heheheheheh~~~

2 comments:

Fida Ghazi said...

dasat la en. ain..follower smua pon pempuan... ilmu ape en. ain pakai? ilmu hisab ke ilmu kira-kira?

Yutaka Mushimura said...

uik...

seganlah pulak sy kim panggil sy gini...

buat biase2 ja..bleh ;P (weekkkk)

em, pasal follower tuh, belog nih pon baru lagi, baru je tumbuh gigi suku batang, tuh pasal xde follower lelaki kot.

nanti kalu dah tumbuh gigi geraham mungkin ade lah kot follower men.

ape2 pon tq tq sgt kt my onley incomer followerss...

~~kalu jumpe, leh kasik bunga sekuntum dua~~

~~heheheheh~~~

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...