Monday, July 5, 2010

Pelawat Dari Luar Negara dan Wawa


wahhh~~~~Aq nak kasi bunga kat korang kali nih...Nah, ambillah bunga -bunga ni sorang satu, kalu x cukup, gi cari kat taman belakang rumah korang naaaa....hehehehehe~~

untuk pertama kalinya aq teruja dengan kehadiran pelawat luar negara yang datang bertandang kt belog
Tepi Pantai Biru Air Laut nie...

Ape - ape pon, aq nak mengucapkan salam kasih mesra aq kt diorang sebab sudi terjah belog aq nih. Aq nak tribute gak kepada mereka - mereka yang datang dari:

1. Germany
2. Brunei
3. Olso
4. Singapura
5. Indonesia

Hopefully dengan kehadiran korang semua, aq dapat tambah maklumat dgn meng'exchange'kan link korang dengan aq nih. Maklumlah, aq sangat sukakan maklumat - maklumat baru dari geng belog yang suka terjah aq. Korang jangan lupe register dlm geng follow dan berilah link korang if able...~~muamuamuamua~~

Oh ya, kali ni x lupa gak aq nak tribute peng'komen' terbanyak kali ini. Khas, hadiah entry ini buat : Jeng, jeng, jeng~~~

Korang boleh terjah belog dia gak..



~~~~~~~STOBERYCICAHRACON~~~~~~



2 comments:

wawa said...

wahhh...
saya sedang bercuti panjang nie..
hehehe..thanks ye yutaka.. tetiba rasa malu lak..hahah..

Yutaka Mushimura said...

alah...awk kn pengomen terbanyak sy..

~~tq wawa. support sy~~

~~cuti2 kang, mesti banyak entry baru yg besh.kan.kan~~

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...