Thursday, October 25, 2012

Salam Hari Raya Haji | Hati - Hati Memandu

kredit kat goggle picture
Salam Hari Raya Haji,

Esok Raya Haji sudah.. Selamat meratah daging korban ye....hahahaha.

Pada semua yang nak gerak balik, sila pandu cermat, insyaAllah jiwa raga pun selamat. Pastikan ingat pada orang tersayang walaupun eden tak kenal korang....hahahaahah..

Pada orang - orang yang yang nak pulang balik, dinasihatkan agar merancang perjalanan anda dan disarankan agar tak menempuh jem....maklumlah, Malaysia kini sudah banyak kereta....Jalan pun masih begitu jua....nan hado improvement bagai, so, the key point is, hati - hati memandu...

banyak orang sayang pada dirimu....dan yang paling penting, orang yang kemalangan maut dulu - dulu tuh sebenarnya nak hidup cam korang sekarang, cuma tak berkesempatan jer...so, hargailah jiwa korang ye..

so, chilled until jumpa lagi minggu depan...pastikan korang boleh tengok internet minggu depan. amin.


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...