Sunday, September 30, 2012

Nombor Kecemasan | Talian Hayat 24 Jam

kredit kepada FB
Salam,

Hari nih just nak share no. telepon kalu korang rase korang nak guna..So far, no. telepon nih aderlah no. yang kadang kala kita tak pernah terpikir nak pakai langsung....asyik - asyik kalu susah siket call no. BOMBA lah...AMBULLANCE lah...dan kebetulan ader orang sharekan kat aku...terus aku rasa bagus jugak kalu semua orang boleh pakai no. telepon direct line nih...

so, jom check it out...if korang rasa nak guna kan yer....no charge..no tunggu - tunggu operator bagai...

kredit kepada FB seseorang...tq.

p.s: harap - harap berguna untuk dipaktiskan....tq...

berminat untuk sambung ke cerita fakta yang tersembunyi..sila KLIK SINI iaitu fakta terbesar yang disembunyikan oleh orang non - muslim...

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

5 comments:

Muttallif said...

Mungkin lebih baik jangan tunggu kecemasan. Call je selalu. Bayaran pun tiada. Hendak atau tidak sahaja. :)

Yutaka Mushimura said...

@Muttallif

yup..betul...

Tukang Karut said...

@Yutaka Mushimura betul3!

Szasz Sebes Paul said...

Nice post

Anonymous said...

Very awesome blog !! I couldnt have wrote this any better than you if I tried super hard hehe!! I like your style too!! it's very unique & refreshing…

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...