Saturday, December 3, 2011

Ombak Rindu | Lisa Surihani Yang Menawan Kalbu

kredit kat Yahoo Image
Ombak....Ombak....
Tom...Tom....Bak....
Oh, itulah perkataan yang aku dapat kaitkan....hhahaks.
Sebenarnye, sekarang musim tayangan Ombak Rindu yang giler - giler ngetop...samapi ramai orang review...lalu aku pun meng review yang lain....hahahahaks.

Yer, aku nak mereview babak - babak cantik Lisa Surihani...boleh?









Okey, jom review babak - babak cantik Lisa Surihani jer...jom, rollled..

babak tengah marah - marah Aaron Aziz....cute jugak...


ala...hai, nampak anggun gitu...:)



Jauhhhnyerrr cik Lisa nih termenung.......apesal beb??



Oh..ini post maut Lisa Surihani yang aku suker....hahahahha:)



Emmmm.....yang nih pun nampak cool jugak...



semua picture diatas adelah belas ehsan dari pakcik Goggle,Yahoo dan Trailer Youtube...

p.s: nanti sampai masa aku pun akan gigih pi beli novel Ombak Rindu nih....hahahha...ade sesape mau join beli sekali......sebelum harga on demand....:)

Aku dan si DIA dah tgk cite nih kat Bukit Raja, jam 11.55pm - 2.00 am, 17.12.2011...no seat F15 dan F16 Panggung Wayang No. 6.  Sebelum tuh, aku dan si DIA pergi ke I - CITY tgk lip lap lip lap lampooo pernuh warna....hhaahaha..sungguh terhibur...:)


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

10 comments:

~SaL IjOu~ said...

Lisa Surihani mmg sgt lawa~ =)

Anna Boleyn said...

hye yutaka mushimura..

nak menjemput dtg ke majlis resepsi hana & che arm.

nak address pls.. nak pos kad kawen.

send kat email nh.hana0610@gmail.com ni kay :)

Anonymous said...

Alaa...xde sebijik lamboghini, kucin pun xlayan...

Anonymous said...

Lisa surihani~~, malang nye gua xde lamboghini. - afaiz

Hamizah Hamdan said...

Lisa mmg cute..tp Aaron Aziz tetap di hati beta..wahhh!!! Novel Ombak Rindu tu,akak ade je dik..nak pinjammm~~

Yutaka Mushimura said...

sal ijo: tuh la pasal...saj pon bolh lawo same...pi mekap cecantik key:)

Yutaka Mushimura said...

anna: insyaAllah... moga 0 moga kalian berdua kekal bahagia hingga ke syurga....amin

Yutaka Mushimura said...

anon: oh..takde lamboghini ek..ape ertinya kemewahan itu semua andai kasih tidak setia....

ape ertinya ketinggian darjat itu, andai perilaku tidak seperti yang didambakan...

wooohaa...:)

Yutaka Mushimura said...

afaiz: oh, lu nak lamboghini....lambogono tak mo ka???

hohohoh

Yutaka Mushimura said...

hamizah: woohaa..first time komen...hohoho...trimas..trimas..

oh...akak ade novel tuh ek..boleh tak poskan je kat adik nih haa....

hohohoho:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...