Sunday, November 27, 2011

Lefthanded | Zahir Tak Terucap

kredit kat Video Klip Youtube
Salam,
Hari ni aku pergi kenduri kahwin TK kat gemas...by the way, tuan TK memang sangat bergaya dok atas pelamin tadi tengahari....hahhaha....Hasilnya, lepas je balik tertibe dengar lagu nih dalam radio....perh...puas hati walaupun hanya beberape minit dengar lagu RARE nih.....seperti biasa, bile aku suker lagu tuh, terusla aku boh lirik dan video klip nyer....heheheh....sesape nak download pun meh arr klik bawah key...






Jom melayan lagu nyer..okey.

Lefthanded - Zahir Tak Terucap
Nyata bukannya khayalan
Apa yang aku alami……
Kau jelma setelah menghilang
Kini berdiri di lamanku…….
Teramat getir keadaan ini
Nak kubiarkan tak sampai rasa di hati
Andai ku sambut itu bererti
Berdosanya diriku ini……….
Aku terpaksa kuburkan
Walaupun kasihku ada….
Harus kau terima hakikat
Dia masih memerlukanmu…. . . .
Nyata bukannya khayalan
Apa yang aku alami
Kau jelma setelah menghilang
Mengharap suatu yang tak mungkin….
Terbongkar kini
Yang dulu terkunci
Namun semua itu
Sudah tak bererti
Silapnya kita saling memendam
Sukar meramal perasaan……
Aku sememangnya ada
Menyimpan kasih padamu……
Cuma zahir tak terucap
Kerna dibayang rasa sangsi……
Aku terpaksa kuburkan
Walaupun kasihku ada….
Harus  kau terima hakikat
Dia masih memerlukanmu….
Aku sememangnya ada
Menyimpan kasih padamu……
Cuma zahir tak terucap
Kerna dibayang rasa sangsi……
p.s: kalu nak download lagu nih, sila klik SINI....ops..den sebenarnye nak hapdet pasal Puss In The Boots, tgk mase 26 Nov 2011....di Bukit Raja Shah Alam...tapi, takder idea lagi...sori okey..;) Luahan hati yang tak seberape pada 12.27am hari 27 Nov 2011 bersamaan 1 Muharram.....terima kasih segalanya...
Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

3 comments:

~SaL IjOu~ said...

x dapat nak g kenduri tk..jauh ngat..huhu~

Yutaka Mushimura said...

sal ijo: oh, sbb dok kelate kan...my bad..takpe2..tgk gambau je lah...

okey...hahahahhaks

~SaL IjOu~ said...

pelamin tk cantik amat!~ ^^

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...