Sunday, October 16, 2011

Berjimba Bersama Kawan Baru.

penguin tengah tuh..ibaratkan aku....:)
Salam,

Kini, aku baru saja selesai berjimba dengan kawan baru aku. Just to be frank, aku suka berkawan dengan korang semua.... tq again ek...oh yer, meh sini aku revealkan nama mereka - mereka tuh:
1. as...
2. fairus...

Since that our first time jumpe...hope we will berjimba - jimbaan kalu masa mengizinkan.....kalu ada keluangan...kalu ada rezeki dari Nya. InsyaAllah.

Ops....picture mane...picture mana.....kata mereka - mereka " akan diupload esok" ..so, tunggu kan saja.

p.s: terima kasih sebab sudi berjimba - jimbaan dengan saya yang camnih...ek...:) date kenangan:
15October 2011 jam 1.00 pm until jam 9.22 pm.
Klip 3GP.com...cam siot jer citernyer...malas aku nak review.....choiii

sekian, lintas lansung dari bilik kecik...hahha.


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

taliff said...

Selamat berjimba-jimbaan

Yutaka Mushimura said...

@taliff

hahaah...:)

Tukang Karut said...

berjimba tak ajak!

Yutaka Mushimura said...

@Tukang Karut

aku kan dah ajak..tapi ko kan ader tunang sedang menunggu..:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...