Thursday, September 8, 2011

Mes Surat Yang Memeningkan

Ini adelah SIMA YI
kredit kat goggle
Salam,

Mes Surat....biler masuk Mes Surat menjadi ahli dewan masak memasak...tetibe nama Yutaka terpanggil banyak kali...kalu tak silap den..ader lah dalam 2 - 3 kali. Mungkin sebab tak banyak cakap or memang saja nak menembak den secara tepat...depan dan terus menerjah...tak cerita belakang....









Sejujurnyer....tembakan mereka - mereka semuanya tersasar sebab diorang semua tak dapat buat den tak bukak mulut...wooohaaa....itu kan gaya SIMA YI, seorang yang penuh senyum tanpa bicara. Seorang penasihat tentera yang den kagumi selain KONG MING.

Ini jugak SIMA YI dalam Three Kingdom
kredit kat Goggle


Ini MTG Cards, SIMA YI
kredit kat Goggle

p.s: kepada Tuan Besau TK, mase den kene fired tadik....ader cam SIMA YI tak????woohaaa...

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

Tukang Karut said...

eleh... muka dah macam tergigit cili api je tadi... lagi mau defence... muka ayam berak tak lepas pun tak macam tu... hoho...

Yutaka Mushimura said...

TK: ceh...takper2..den praktis lagik...nantik..den buat bodo ja....woohaa...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...