Friday, September 23, 2011

Awek - Awek Di Konti | Comel - Comel Belaka

Awek No. 1 di konti. Status: Tidak boleh Dirembat!!
Salam,


Aku nak boh gambo raya di konti ari nih....sila tengok dan melayan.















Awek No. 2 Di Konti. Status: Juga Tidak Boleh Dirembat!!!!!

Awek No. 3 Di Konti. Status: Katanya Jugak Tidak Boleh Dirampas!!!

p.s: simpanlah kenangan itu dalam sanubari lalu biarkanlah buih - buih itu berlalu pergi. Tarikh 20.09.2011 jalm 8.00 - 3.15 petang. Terima kasih pada kamera tuan TK sebab shoot cantek!!

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

mana gambo dengan bunga???? ekekeke

taliff said...

Giler Kaw! 1st time aku nengok orang pakai spek mata hitam dalam opis...hahaha

Yutaka Mushimura said...

@LiErOSe~QiEmi

bunganyer layu di tasik madu. Bisa hempedu masih jua terasa...woohaa..

ehhh tajuk lagu aper nih?/

Yutaka Mushimura said...

@taliff

woohaa...cow kan..aku pedulik aper. Janji kenangan pakai spek mata adelah terindah...

~SaL IjOu~ said...

posing sakan dengan awek2 yg x boley dirembat ye~ ^^

Yutaka Mushimura said...

@~SaL IjOu~

hahhaa..nanti ader mase, leh saya posing dgn awk jugak.:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...