Friday, August 12, 2011

Si Anu Itu Tidak Mati | Mahupun Dilanggar Lori

kredit kat Yahoo
Salam,

Entry ini berunsur KEGANASAN melampaui,

Sila pastikan anda semua tidak muntah....nanti batal puasanya....sekiranya terbatal puasa...bukan tanggungan owner blogger ini...

anda berani??:)

Mahluk berkenaan yakni...salah seorang manusia yang menyusahkan orang itu tidak mati mahupun dilanggar lori balak....tidak pula terjatuh gaung akibat kegelinciran kenderaannyer....aigooo...

kredit kat Yahoo Image

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

azu said...

astagfirullahalazim..gambo ape ni ain..aku scroll turn ja..tak sanggup nk nengok!seriau tgk org eksiden ni

Yutaka Mushimura said...

@azu

entah lah azu...cik ain postkan semalam...den tak postkan...

hahah:)

khairul said...

gerun pic # 1 tu

Yutaka Mushimura said...

@khairul

yang kene belah perut tuh..tak ngeri ker....???hhahaah

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...