Friday, August 12, 2011

Pening + Sakit Otak + Sel Badan Jugak Turut Memanas

Kredit Kat HP
Salam,

Hai..camner picture kerat - kerat orang sebelum nih....hahaha..harap korang tak muntah ijau....abes batal pose...
Den tak tanggung ek....
emmm....so, tuh baru natijah naper aku sakit kepala...lalu menempek gambar bukan - bukan dalam belog aku....sori ek...teremo dek mahluk Allah yang sorang nih....aishhhh....malas pikir..

Tengok aja mukanya terus membuat sel - sel badan turut memanas tahap 500000 darjah celcius...

Cepatlah weh...hari sabtu...dan aku memohon agar hari sabtu dan ahad akan jadi pada hari isnin selasa dan terus menerus cuti....hahahahahh.....mesti best kan....:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

zati embong said...

amboi,tahap 2 dah leh jadi abu da O.o

Yutaka Mushimura said...

@zati embong

hehe....harap2 cwpatlah cool nie..

Encik Psychopath said...

cuti tido la ape lg.

Yutaka Mushimura said...

@Encik Psychopath

hhaha..betul2..betul..harap2 cepat la sembuh

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...