Friday, August 5, 2011

Bengang Lalu Sakit Kepala Tahap Kritikal, Organ Dalaman Juga Turut Sama Berapi

kredit kat yahoo image
Salam,

Hari nih aku tak nak cakap banyak...sebab semua organ dalaman aku telah berada pada suhu extra mendidih....









Ini semua gara - gara orang yang membawa berita palsu lagi tidak menyakinkan....dah lah berita tuh ada kaitan dengan kehidupan aku di masa hadapan. 

Emmm...macam mana pun, harap organ - organ dalaman akan sejuk untuk beberapa jam lagi....kalu tak baek...terpaksalah tunggu untuk hari esok - esok...tak baik lagi...tunggulah sampai tahun depan..tak baik lagi..tunggu lah sampai bile - biler...woooohaaaa....tak menahan betul ayat aku...

weh - weh...kate taknak cakap banyak...nih dah beraper perkataan nih????aigoooo....jap - jap aku kirekan....102 patah perkataan weh....kan bagus kalu aku cakap omputih ja....pendek siket.


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

isk!! sape la yg berani buat incik jepun kita mendidih ni.. dah2 sabo2.. klu tak sabo suh je cabi man tu bantaikan org..

Yutaka Mushimura said...

CP Bunga: sedang bersabar,,then, terus cakap...kat orang tuh..sesungguhnyer saya sedang berpuasa....woohaaa:)

taliff said...

Sabar3x!

Yutaka Mushimura said...

talif: yer...aku cube bersabar...

Encik Psychopath said...

dah batal puasa dah tu.

Yutaka Mushimura said...

En. Psyco: yer ker dah batai...aigoooo....:(

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...