Monday, August 8, 2011

Angry Birds | Rupa - Rupanya Games....

Kredit kat Yahoo Image
Salam,

Tak ketahuan pulak Angry Birds nih games....aigoooo







Tuh lah Yutaka, ko takder handphone canggih cam blackberry, i-phone....wuuuuwaaa!!!

Entah biler ar den dapat main Angry Birds nih....BONUS pun entah dapat ke tidak????sila cepatin gitau...den dah kegilaan sepertinya Angry BIRDS!!!

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

TYNTHA LANA said...

fuhh2..ni betoi2 jauh zaman ni,hahaahha. takdak ah..den gurau ja yutaka,hahahha.

Lana sendiri pun tak prnh main game ni..entah,bab2 game ni tak layan,hahahaa

Yutaka Mushimura said...

lana: yer..den tak tau ianyer games....huhuhuhuhu.

taliff said...

Aku tak larat dah nak men game sekarang...hadoiiii....hahaha

Encik JI said...

main je kt pc . xyh ad iphone2 la. hehe

Yutaka Mushimura said...

taliff: hahaha..akyah arr men..:)

Yutaka Mushimura said...

En. Ji: yer ker ader installer...awat den tak tau...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...