Thursday, July 14, 2011

Preview Movie | Sekali Lagi

Salam,

Korang dah tengok cerita "Sekali Lagi"?? emmm....mula - mula, aku nak gitau korang, movie nih memang cerita yang boleh ditonton oleh semua orang...nak - nak lagi pada pasangan yang dok kemaruk cinta - cintun nih...hehhehe

okeh..meh aku preview kat korang citer nih siket..


kredit kat Goggle Image

Cerita berkisahkan cinta dua orang merpati sejoli, Arman(Shaheizy Sam) dan Sheila(Lisa Suriani)..sewaktu muda...sampai dah ader anak...nak dijadikan cerita...mula - mula aku tak paham, pasal tetiba jer Iman dan Sheila bercerai setelah berkahwin...akhirnya Sheila membenci Iman....okeh....

Kemudian...si anak Sheila jumpe seorang lelaki terencat akal iaitu Arman jugak...nama serupa kan..heheh..seorang lelaki yang terencat akal....akhirnya, anak si Sheila tuh berkawan rapat dengan si Arman nih...dan nak dijadikan cerita Sheila terserempak dengan si Iman akhirnya jatuh pensan....wooohaaa...

Rupa - rupanya si Arman terencat akal nih hampir sama wajahnya cam Arman yang dahulu.....haa..dah hampir menarik giler seh.....nangis - nangis si Iman dimarahi Sheila yang disangka Arman yang dahulu....huhuhuhu...sedih seh..aku tengok....sesorang kat wayang....huhuhuhu....

akhirnya cerita nih korang dapat tau siapa Si Arman tuh....dan paling meleleh mata tengok anak dia....huhuhuhu

okeh...lah...kalu nak tangkap leleh kak wayang dalam gelap.....jom usha cerita nih...memang meruntun jiwa lara......:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

Nasriq said...

cerita dua kali ke tiga kali empat kali ke tak ada ke?

Zuha said...

In Real life...dh bosan ngn Sam...hahakz... juz opinion...

http://mat-jungle.blogspot.com/

Yutaka Mushimura said...

nasriq: ader..jom kite wat filem pulak....ajak CP Fida...mukanya agak komersial....hahahah:)

Yutaka Mushimura said...

zuha..yer ker..cam tuh pun boleh gak ek....cam experience ja...heheheh:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...