Monday, July 11, 2011

Kerana Mulut Badan Binasa

Salam,

hari ini..jam 8.15am....dah telan 2 perkataan yang sangat kejam dari seseorang....aku rase aku dah bagitau dia terus terang...tapi..maklumlah....orang dah kahwin....tak mengerti akan kesengsaraan orang yang tak kahwin.....

Mentang - mentanglah kau dah kahwin...aku tak kahwin...so, takkanlah senang - senang jer sebut perkataan taboo tuh...hahahhaha....takperlah, dunia nih kan ada masanya pasang surut, ade masa turun naik.

p.s: jangan mudah menyebut kata - kata yang boleh mengguris hati orang lain....sebab, rezeki orang siapa yang tau.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

7 comments:

taliff said...

Betul tu, kerana suka-suka cakap....terimalah apa sahaja akibat nanti..

khairul said...

sy pon dok tgh geram ngan seseorang

misz molecule said...

jodoh maut kan di tangan Allah...


sabar yep:)

Fida Ghazi said...

sape buat? meh ckp kat saya!

Yutaka Mushimura said...

talif: yup..

Yutaka Mushimura said...

khairul: jom rehatkan minda...hehhehe

Yutaka Mushimura said...

miz molecule: yup...marile bersabar secare berjemaah

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...