Monday, July 25, 2011

Kelemahan | Lelaki Sentap

Kredit kat Yahoo
Tom Cruise bukan Lelaki SENTAP
Salam,

Korang pernah jumpe lelaki sentap???yer...jenis cepat terasa hati..tapi tak pernah luahkan....mesti korang pernah jumpe jugak kan....so, jom discuss kelemahan lelaki sentap okeh..









Kelemahan lelaki sentap:
  1. Suka dengar lagu jiwang mengalahkan perempuan
  2. Mudah terasa dengan kata - kata, terutamanya dari mulut permpuan
  3. Lelaki sentap mudah sakit kepala dan tak suka cakap banyak
  4. Suka extra merendah diri mungkin sebab selalu dihina oleh kaum wanita
  5. Pikir banyak kali untuk bersama perempuan
  6. Susah untuk mendapat pasangan
  7. then, aper lagik....ek...tuh yang aku pikir, korang ader bende nak tambah....sila komen
p.s: oooo..baru aku tau naper lelaki sentap tak dapat pasangan....hahahahah:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

8 comments:

TYNTHA LANA said...

eh..aku ingat laki santap - kuat makan tadi,hahahah. sentap rupanya T___T hehehe

ouch..laki mcmni..susah lana nak hidup ngan dia..ckp skit, tersentap,tegur skit..terasa.. arhhhh, rimas! hahahaha

Yutaka Mushimura said...

lana: oh..rimas rupernyer...so, jangan ceri lelaki sentap...woohaaa

khairul said...

hmm.....ada 1 @ 2 tanda2 tu kat saya :)

Yutaka Mushimura said...

khairul:hahahha..kire tak complete lagi..so anda bukan lelaki sentap..hahah:)

Encik Psychopath said...

mcm aku je. tp aku kental.

Yutaka Mushimura said...

en.Psyco: hhahaha..yer arr tuh...aku tau ko kental giler beb..:)

hazman aka species1980 said...

Mungkin diorang nie cepat sentap tapi tubuh badan gagah perkasa....hahahaha

Yutaka Mushimura said...

hazman: hahahhaha...biarlah gagah fizikal...gagah ugak emosi...

itu baru terbaek dari ladang.

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...