Thursday, June 16, 2011

Adekah Korang Peminjam Ingkar PTPTN

Salam,

Hari nih aku nak share dengan korang pasal blacklist peminjam ingkar yang disenaraihitamkan oleh jabatan Imigresen...

Sila layari SINI dan taiplah no KP korang ek...sebelum tuh, baca Al - Fatihah galak kali....sebelum menekan enter...heheheh...

okeh..good luck kat korang semuap.s : aku dah check dan keputusannyer adelah amat bagus....tq PTPTN....ahcooii..
Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

cikmOt said...

tak pernah ingkar pun...stat keje oct 2003 dah stat bayar...alhamdulillah may 2012 ni dah merdeka dah...hehehe

Yutaka Mushimura said...

cikmOt: hehehhe...shabbas betey,,,sahabbas.....nanti dah merdeka..sila belanje den makan satey lak..:)

choiii

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...