Friday, May 6, 2011

Saya Suka / Tak Suka Tukang Karut Bila Tukang Karut Mengarut

Salam,

Hari ini aku nak try luck aku....Tuan Nasriq...sila bagi markah baekkkk punya..hahhaks...mesti korang jelos kalu aku menang kan....

ok.ok..Tuan Nasriq..kalu aku jawab neutral boleh tak??ahdooiiii.....mesti tak bleh blah kan....

ok..aku mulakan okeh..Tuan Nasriq sila jangan back fire aku balik...naaa....:)

Saya Suka Tukang Karut Bila Tukang Karut Mengarut........jap..jap...tetibe mental block....ah doiiiii.(gaya Eric Chia)...oh yer, ape kater korang tengok ape yang aku tempek dulu...sebegai pembuka kata....Tuan Nasriq, sila jangan kire tempekan dalam patah perkataan....abaikan jaa....hahhahahks:)


kredit dari Tukang Karut 

Okehh..aku sambung balik....lepas curik dari belog kesayangan Tuan Nasriq....

Saya suka Tukang Karut Bila Tukang Karut Mengarut dan Merapu sebanyak Seratus Sembilan Belas entry yang gilos hiloros buat aku gelak senak perut...ko pun tau kan, berape kali aku pergi balik tandas sebab kesenakan perut menahan gelak...(eh, cam skrip Seniman Bujang lapok kan...).

Dan, yang paling heavennyer pulak, ader upload gambar peranginan Cuti - Cuti Malaysia sebanyak tiga puluh lima kali entry dan setiap 35 kali tuh jugaklah nafsu aku bagai nak pecah dan tak sabar nak set tempat honeymoon nanti....ohhh Duniawi..Duniawi....(sebut sebanyak 40 kali).

Aku tak pasti bab sengal nih, entah kenape ada 17 kali..mungkin yang sengal nih ditujukan khas pada orang2 yang buat Tuan Nasriq marah, dan ade gak yang pakse2 dia follow u..follow me..macam bedak minyak wangi...aper kes???mak nok tak sudi, u all boleh larik, sebelum ku cabut bulu dikaki, mejerit setengah mati...hahhaks:)

Dan, aku tak pasti family TTK  ader 8 orang atau lebih, mungkin kurang, atau ade 8 lelaki sahaja tak termasuk maknyer...Biler sebut nombor 8, ade 3 x 8, macam lucky 7 arrr..emm, aku rase kehidupan TK nih akan sentiase lucky kot...happy go lucky, tak gitu TTK..eh..aper pulak TTK, Timbalan Tok Ketua kah? nati aku gitau....sila scroll seterusnya...

Cerita bab nafsu, perempuan ader 9 nafsu, tapi..tetibe TTK ader 8 nafsu...haaaa, takder maknyernya...hahhahaks:) melawak ja ek, TTK, sila jangan amek ati, amek jantung jaaa okeh...em,korang jangan memandai ek...ini semua aku reka cerita....ini kontest...kenelah panjang, TKK, panjang tak????weh, tak abes lagi key...

TTK nih memang suker share info, info yang 5 tuh, semua aku baca..semua shok..dan sangat berilmu...tak cayer, korang try ar klik satu satu...dan semuanyer peringatan diri aku sendiri dan orang lain yang baca sebanyak 4 kali....kenaper 4 kali ek...padahal baca info 5 entry, tapi masuk 4 kali ja..sebab aku insan biase..tak mampu paham sepenuhnya entry orang lain...kalu nak kasi 100% orang paham, sila suruh mesin potokopi buat satu salinan entry setiap 5 entry..pasti sama 5 entry yang dipotokopi....hahhaks..yang penting...aku adelah manusia...bukan machine okeh...no.no.no...

Cuti - Cuti Malaysia dan Jalan - Jalan Cari Pasal ka...Cari Makan ka....semua buat aku meleleh dan terliur...akan keindahan alam semesta raya...keindahan cewek - cewek anak sungai...nun jauh di sana..sana...

Tips..1 kali...tuh memang khas untuk aku....tak caya...memang aku berterima kasih kt TTK...aku sangat hargai oleh..dan hasilnya LE NO Volvo....

p.s : Dan tak pasal - pasal aku buat review blog TTK hhahaha...preee dan sila jangan back fire aku...walaupun anda disebelah kiri bahu ku....ku cuit bahumu, kau mengjungkit bahu tanda tak tau....hhahahk...ader kaitan tak??

p.s ; TTK tuh Tuan Tukang karut...malas arr nak taip banayk kali...:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

♥suNa husNa♥ said...

smart ar entry ni..like it..heheee

Yutaka Mushimura said...

Suna: yer ker smart...??ish2..saje2 ja..yang suna buat pun..best gak....vote for suna same...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...