Monday, April 4, 2011

RM 3672.90...Nilai terkini....akan diterjah

Salam sayang,

Hari nih nak cerita pasal duit. Korang mesti nak terjah kan, bile ader orang cerita pasal duit..maklumlah, dunia kini amat mementingkan duit, even nak kahwin pun pakai duit riban - riban..melebihi RM 3672.90. hahahhaha...


kredit dari Nur Diana

sekarang aku nak tanyer korang, kalu korang perempuan kan..aper sebab korang or family korang mencekik darah biler bab duit - duit hantaran kahwin nih???ce citer sebab aper okeh....please...any women in da world, respon pleaseeee.....bakal bini Tukang Karut pun boleh respon..okeh...

p.s : untuk pengetahuan korang, RM 3672.90 tuh timbul sebab aku mimpi pagi tadi.....kire baru ja bangun dan terus pegi kerja.....hahahahah...ader kaitan tak dengan hidup aku....hanya Allah yang Maha Tahu.

p.s : kalu aku tengok cerita Arrival, lepas nih kita beralih matawang ke Israel...dan bertukar ke Duit Elektronik...so, please simpan duit yang ade sekang elok - elok...


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

5 comments:

Kay said...

mak aku ckp untuk blnje kendurik..

Yutaka Mushimura said...

Kay :so...belah lelaki camner pulak???adekah perlu buat sebelah jer kenduri...emmm, ader idea??

Nasriq said...

ni apahal aku terlibat jugak ni... ni nak mintak royalti ampatblasribu...

Yutaka Mushimura said...

nasriq: hahahah...takmoh aper2...aigooo

Eda said...

perlu bincang dua2 belah pihak kut utk capai persetujuan...tak boleh salahkan pihak perempuan je kalau hantaran mahal..

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...