Monday, March 28, 2011

Ungkapan Kreatif Part 7

Salam sayang,Kredit kat yahoo Image...


Ungkapan kreatif dah masuk Part 7 dah...sila percaya...yang aku sangat suka hapdet segmen nih...hahahha...

Kali nih aku dapat ungkapan kreatif hasil dari kajian soal selidik aku bersama orang yang agak berilmu gak...tempat soal selidik adelah di dalam kereta Nissan. So, jom tengok aper hasil kajian tuh okeh...


Ungkapan Kreatif Part 7 dimulai....


Bos Umpama Nakhoda Kapal, Anak Kapal Akan Ikut Ke Mana Nakhoda Membawa Kapal.


p.s : so, sapa - sapa yang terasa dia adelah bos kepada si A, si B ataupun si C, sila bawak kapal dengan penuh hati - hati. Jangan karam pulak kapal terlanggar batu besar..tak pasal - pasal jadi cerita TITANIC...i jump u also jump lah...hahhaha...

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

khairul said...

klu bos mcm sampah ?

Yutaka Mushimura said...

khairul : akhirnya akan ke lautan sampah....hahha..okeh tak jawapan aku???

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...