Wednesday, March 23, 2011

Manis Masa Bercinta - Haida

Salam sayang,

Sudah lama tak hapdetkan???oohh baru dua hari..rasa bagai setahun....itulah ungkapan terbaik bagi orang yang sedang dilamun cinta bersama web blognya sendiri...hahhhahah..giler aper ko....kejadah aper ko bercinta dengan web blog sendiri...

aiishhhh....pedulikkan...itu semua. 

Lupakan yang lain, gantikan pada yang baru.Tempuhi hidup baru. Nanyikan lagu syahdu .Pasti menikam kalbu. Itu sudah tentu. Pastikan hidup kan seindah dulu. Bersemilah wahai jiwa nan kalbu. Harap kita akan bertemu. Di lain masa di lain waktu. InsyaAllah.

So, marilah dengarkan lagu Haida - Manis Masa Bercinta okeh. Keep rolled in...be happy always...keep positive...selalu.


  

Manis Masa Bercinta...
Tutur Dan Kata.....
Bahasa Tersusun Indah....
Jalan Berpimpin Tangan...

Makan Bersuap Sabarnya.....
Lembut Dan Mesra Sentiasa...
Hujan Membasahi Teriknya Suria...
Sanggup Di Hadapi Berdua....

Manis Masa Bercinta...
Biar Bersusah Payah Tidak Mengapa...
Gunung Ganang Nan Tinggi Lurah Berduri
 Lautan Ombak Berapi Rela Tempuhi...

Sesaat Tak Besua Bagai Berabad Tidak Berjumpa,
Rindu Merasuk Diri Setengah Mati...
Buruk Di Mata Orang Pada Matamu Indah Belaka...
Tidak Walau Sekuman Cacat Cela...

Jikalau Bercinta Biar Berpanjangan...
Usah Sehabis Madu Sepahnya Di Buang,
Usah Berlalu Waktu Engkau Berpaling Pandang,
Moga Ke Anak Cucu Berkasih - Kasihan,
Cinta Yang Begitu Diberkati Tuhan.

p.s : hohohoho..terkenangnya aku....feeeling what you all can feel...you feel me??hehehehhe....

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

nak tekan butang like takde la pulokkk!!!

suke lagu ni, suara haiza manje2 gitu

misz molecule said...

hoy hoy hoy//
\\\jiwang karat.hehe

Yutaka Mushimura said...

CP Bunga : nak cari butang like, hanya appear di opis tepat jam 1.00 petang...hhehe:)

Yutaka Mushimura said...

Miz molecule ; jiwang karat tak men lah weh...heheh:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...