Sunday, March 6, 2011

Kegilaan Yang Meroyan

salam sayang,

kredit dair Yahoo image.

itu adelah titik akupuntur...okeh...so, picit lah mana yang patut..okeh

malam nih aku nak buat entry seringkas boleh...mission entry ini adelah untuk memenuhi hanya 100 patah perkataan sahaja....haaa..dah berape perkataan sekarang...japp..aku kira....29 patah...okeh..sambung...

Tajuk Kegilaan yang Meroyan nih sebab minggu sudah..aku dah tak cukup kaki....minggu nih..aku dah tak cukup otak untuk berfikir...sebab minggu depan aku ade asingment...

so, jadilah aku kegilaan yang meroyan....okeh...tammat..

p.s : sila buat keje awal...kalau tak, jadilah seperti aku...kegilaan yang meroyan. 80 patah perkataan...tidak termasuk (80 patah perkataan...kalu termasuk, jadilah 83, oh..tidak...kesemuanya adalah....96 patah perkataan sahaja. Titik.....(100)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

mizzura said...

sejak bila plak ko jadi pakar akupuntur ni...haha

nah amik ..aku tag contest!

Yutaka Mushimura said...

mizzura: cet..mana ade pakar...amek figure jer..dari yahooo..okeh..

emmm...saper sbrnyer yang buat kontest nih???adekah en. gerek???pening aku..pening...

misz molecule said...

hahahhaa..memang nmpk pening sgt dah tu..grrr

Yutaka Mushimura said...

miz molecule: haha...memang pun...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...