Monday, February 21, 2011

Nuffnang Dan Blogger Saling Berhubung

Salam sayang,

hari ini aku nak ucapkan berbanyak terima kasih pada follower baru dan semua reader aku yang baru lagi yang lama memang sah - sah aku tak lupa...emm...yer ar, memang tujuan asal aku berbelog adalah untuk mencari kawan baru ek.betul tak???...Sambil - sambil tuh ader rezeki...apa salah mencuba benda yang lain pulak kan...contohnya...join Nuffnang ker...Churp - Churp ker..or iklan lain - lain...terserah pada korang pikir mana yang best, mana yang seronok untuk join..ok...

So, aku bukanlah nak cakap mana program iklanika ape yang best.....okeh...terduduknya aku kat depan monitor sambil menaip nih just nak share dengan korang traffik terbaru aku...wooohaa...boleh tak???bukan aper, aku terlalu teruja bila tetiba jer traffik aku naik siket - siket....emm..aku memang terharu sebab ade gak orang yang baca belog aku nih dari jauh....so, meh aku tunjukkan result pemantauan ek...


tengoklah sendiri..aku punyer belog nih ade naik dan turun..bukan cam blogger - blogger otai, contohnyer..Haniz Zalika, Redmummy, Cik Epal,  GTO, Bro Jai, Tia Si Lesung Pipit, Beautifulnara,Ben Ashaari, eh..nak boh sini semua..kang.. penuh ar..entry aku kan...hahah...

oh..Tia Si Lesung Pipit buat Contest Blogger Idol..cam AF...mau join..sila klik SINI...

sambung balik....so....aku sangat - sangat berterima kasih atas kesudian korang datang ke belog aku nih, bagi komen...dan buat aku teruja..dan terus terharu...okeh...

p.s: by the way, traffik kali nihlah yang buat aku terjojol mata jap....huhuhuhuhu..emm...thanks korang...akan aku jadikan hadiah hari jadi aku pada 13 Februari yang lepas...tq..korang...korang memang terbaik ohhh...aku sayang korang semua....heheheh;)

oh..yer terima kasih pada follower yang ke 100 aku...jap..jap..aku tempek sini..Wacanaku...tq ek...tanpa korang, siapalah aku...di sini..bubuy


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

11 comments:

Belalang Hijau said...

tahniah bro...
semoga semakin bersemangat utk berblog ^_^

bonadsayang said...

yep.blog tempat utk cari kenalan.blog lagi best kot dari fb.ahaha.bro.jom join faceblog.nk tau detail pegi kat blog bonad.luaskan komuniti!peace ;p

Eda said...

ape lagi..bila nak open table nih??..hehe

KUREKURE COMEL said...

ehhh...cm kembang lak...kihkihkih..
tahniah ye...hehehe...


mina lak segan...

Yutaka Mushimura said...

belalang: sama2..bro...jom berbeloging dgn happy....;)

Yutaka Mushimura said...

bonad: emm..faceblog ek..ok..nanti nak try masuk arr...heheh;)

Yutaka Mushimura said...

bonad: emm..faceblog ek..ok..nanti nak try masuk arr...heheh;)

Yutaka Mushimura said...

eda: aigooo....emm..open table ek...entah arr..biler free...:(

Yutaka Mushimura said...

mina: kembang???kembang cam bunga ka??tak gok...tgklah traffic sedang jatuh..hehhee...:)

mina nak segan apesal..jgn arr..malu2..komen jer...untung2 sama2 mendapat manafaat..betul tak???

share is caring..okeh.

syi..:) said...

muka syi ada menyemak kat situ..hikhik

Yutaka Mushimura said...

syi...oloh...tq..tq..sudi follow belog putik jagung nih....hehhehe:)

stay tune..esok ade citer best lagik..key..:)

mari berblog secara happy

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...