Wednesday, February 23, 2011

Apapasat Sama Nuffnang Lagi Sama Churp - Churp

Salam sejahtela....


kredit dari yahoo image...
alak comei tak fe may may nih...

Salam morning - morning kat korang semua. Ada sikit sihat ka ali ini???haaa..hali ini itu mamat jepun..talak hapdet pasat dia sibuk keja - keja itu lecturer...ahyak...wa talak ingat nama dia lah pun...emm..kasik represh sikit otak..jap..jap arr.

Haaa....wa sulah ingat itu nama...Lutaka Mushimulaa...emm...taklah kisah lah itu nama..apa...janji ade bunyi - bunyi sulah lah..pun.

Emm...hali nih, wa nak celita sama lu orang, apepasat wa talak boleh bukak itu Nuffnang sama itu Churp - Churp...wa ingat arr..itu syalikat bikin repair work malam - malam kot..itu wa lasa lah..pun. Wa talak boleh bukak even asyik - asyik mintak wa punya email..wa punya password..apepasat arr..apepasat...wa talak tahan oo...sakit jiwa dan laga lagi duri pun ade lasa oooo....sangat - sangat mencocokinyer kedalam badanyer pun.....haiiyaaakkk..wa lagik boleh sakit tangan - tangan jemali - jemali pun turut sama menyakitinyer pun..wa siket ade pelik ...

p.s ; lu orang pun ade dapat ka problem yang sama dengan wa sikalang????or..lu orang lagi telok dari wa...ka??ataupun mungkin wa punyer intenet ade loss connection ka?? sikijap arr..sikijap wa kasi check....aaarr.talak hal pun...

Dali : Beng Chai Kedai Selevis Kelete

pesanan dari Kedai Selevis Keleta, sila call Beng Chai kalu ade siket hal pasat kelete...okeh...wa chow dulu.

kredit dari yahoo image...
alak comei tak lagi fe may may nih...amoi lor..


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

7 comments:

Yutaka Mushimura said...

mina: hhhehehe....sekali sekala....saja2 ja nak wat promotion...:)

phreak-id said...

salah satu sbb aku suka singgah sini sebab bila aku baca entry ko, mesti aku disambut oleh aweks-aweks cantik. yeah! i loikeeee it!. kahkahkah


Terbaru >Nak Malu ke Nak Sentap Dengan Gplusmy ni? > Coke's Secret Formula - Coca Cola Ada Alcohol? >Kenduri Aqiqah. Jumpa Bean Moreno, Che Armster, dan.....?

Yutaka Mushimura said...

preak: siot ko...takper..nih tengah aku tak der awek ar..aku kasik bubuh...yang comel - comel...mane tau ade yang sudi...heheh...

kang biler dah ader awek..haruslah dicemburui nyer pun...

Anonymous said...

Dua gmbar atas 2 awek mne ye? Mcm pnah nmpak je

Anonymous said...

Gmbar awek mne 2? Ko knal ke dia

Yutaka Mushimura said...

x kenal...pic tu ade dalam goggle / yahoo lah:)

kan...siap kredit bagai...:P

yuni sulis tyowati said...

siapa namanya yg pake kaos putih

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...