Monday, January 24, 2011

Overdose Sleeping Pills

Salam sayang,

Hari nie aku nak share dengan korang pasal figura yang akan buat korang berhati - hati makan pill tidur...

Pada sesapa yang suka sangat makan pill tidur ni, pleaselah ek..korang...korang tawukan yang aku sangat sayangkan korang...jagalah diri korang bebaik..ikut nasihat doktor dan pakar perubatan elok - elok..okeh...

Bak kata Maybeline...Kerana Anda Begitu Berharga....woollaaa...


so..let rolling bebeh...kite usha ape side effect makan pill tidur secara overdose.


Bukti Pill Tidur

Kelihatan Satu Amoi Cantek Tengah Posing Baik 


Oh....Begitu Rupanya Amoi Cantek Nih Tidur...Sangat - Sangat Sweet....



Itu Bile Korang Tengok Melalui Gambar...Tapi Sebenarnyer...Nak Dekat Dengan Amoi Cantek Nih Pon Kene Pakai Mask.....huhuhuhu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bila Di Alihkan Tangan Si Amoi Cantek.....huhuhuhu....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kesedihan Aku Tengok.....huhuhuhu




p.s : pada korang semua..please gunakan pill tidur dengan betul ek....jangan men taram jer.....okeh..bubuy....soo...korang ade selera x untuk makan tengahhari nie.....kui3x...pi muntah sekarang naaa....

source dari email aku.


:)
Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

Eda said...

uik...meremang tgk...dasat tul..mayat pon dah bengkak tu

tia said...

betul ke sebab pil tido ? =.="

Yutaka Mushimura said...

Eda: tuh la pasal...kene la rujuk pakar kan...huhuh...

Yutaka Mushimura said...

tia: tuh yang aku dapat dari sumber....emmm...overdose ek..kalu seakat makan ikut prosedure...oklah...

so..take care memasing..:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...