Sunday, January 16, 2011

Give Away Pertama Aku Dah Tutup Secara Rasmi.

Salam sayang,

Hari nie, genaplah 15 Januari 2010...jam 12.01 pagi..tapi saja ja aku delay sebab dok melayan belog korang..berblogwalking secara pemecutan 1500 km/ jam....kui3x.

So far hanya dua peserta jer yang sangat supportive pasal kewujudan GA belog aku....ape - ape pon, terima kasih ek kat korang yang baca entry aku nie dan baca pasal Give Away aku tuh....terutamanya pada kawan - kawan aku yang join GA first aku nie...terharu betul korang sudi gak nak join..walaupon hadiahnya x seberape...

Contestor Yang Join..:)


Terima kasih ek..Terima kasih sesangat...:)

P.s : Pasal keputusan, nanti aku umumkan.....ek..harap bersabar lah...pada contestor, Talif dan Miz Aien...tunggu ek...tunggu.... 

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

taliff said...

huhuhuhu..yeah!!!!! xsbr nak tunggu~~~

Nasriq said...

saya cadangkkan seorang president dan seorang setiausaha...






setuju semua?




setuju tuan...



setuju juga tuan...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...