Wednesday, December 15, 2010

Ya Allah...Rindu Aku Menunggu

Salam,

Kredit dari Yahoo Image

Nie entry pendek ja...sambil mengucap syukur kepada Illahi atas ketentuanNyer. Aku sekali lagi diberi peluang untuk melepas rindu membaca entry yang aku tunggu selama ini. pasal aper aku rindu sangat nak baca....aderlah sebebnyer....kalu nak aku revealkan...aku kene mintak permision empunya belog dahulu ek.

~~Heheehehe~~

tapi yang paling penting, aku nak semua orang tawu, aku sedang membaca entry korang dalam senyap2....mungkin xde komen. Tapi, memang aku cukup2 terhibur, merawat segala rindu dan keinginan untuk mengupdates diri sendiri dengan info korang tuh....kadang2 pengalaman korang, aku memang xkan terjangka. Dan yang lebih havoc lagi, korang adalah

~~PERMATA EMAS YANG SEDANG BERKILAUAN DI LAUT BIRU~~

p.s : Selamat kembali ke dunia belog wahai kawanku yang baik hati.:)


0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...