Monday, November 29, 2010

SPM - Matematik Tyme

Morning kat korang,
hhehehe..first time ber ' London' dgn korang. so, camne cuti - cuti korang, best????
aq punye cuti abes aq layan citer movies, kejap2 harry Porter 7, kejap2 citer Rapunzel, kejap2 melalak, sampai x reti balik rumah.

Sila percaya aq gitu...wooohaaa....gilos aper, x balik rumah. Kalu gitu, aq x balik rumah la kan,banyak sungguh duet aq nak sewa hotel hari2. korang pon tahu kan hotel kat KL nih maaaahaal.

Okieslah, kembali ke enty ari nih, kalu x silap aq, SPM paper hari nih adelah Matematik. Eh, aq x amek SPM ek, kalu salah, gitau aq. heheheh....xper.yang penting aq nak ucapkan kat sesape yang tgh amek SPM tahun nih,

SELAMAT MENJAWAB SOALAN DENGAN CEMERLANG.

so, sebagai selingan di pagi hari sebelum nak jawab soalan SPM uh, meh usha Video yang aq upload khas untuk korang semua.....

Heeehhheeehheeee....

video

p.s : Sebelum jawab SPM, baca bismillah dulu, amek berkat cium tangan mak, ayah, mintak restu semua orang, maafkan orang n jangan tinggal sembahyang. heheheheh..

6 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

benci!!! sebab tak leh tgk sumer video yg en jepun kite ni share kan.. jaykeyarrrr sila lah jgn kedekut sangat!!! sumer benda nak sekattt menciikkk!!!!

Yutaka Mushimura said...

senang ja...kene balik rumah.. tgk kat rumah..kat sini kene belock.

~~hahahahh~~

kalu share yang youtube lagi la....wooohaaa...

eennniiii....tolong bukakkan siket untuk CP Bungaku Sayanggg.....;)

athiea said...

btol la ari ni matematik..
yang ko xspirit mcm budak2 spm kenape yutaka???


dorang dah 4 jam lepas smpai kat sekolah da..ko baru nak post..
haiyaaaa...

Yutaka Mushimura said...

athiea: hohohoh....entry nih bukan setakat Matermatik ja...matematik tambahan pon sama gok...

hehhehe...ala.senang citer, nak bagi spirit kat diorang sebab matematik sgt2 penting.:)

tia said...

kahkahkah!
kelakar je video tuh!
nmpknye lecturer tuh kne hafal nme setiap student dye. hahah!

Yutaka Mushimura said...

tia: heheh...video tuh just untuk mengurangkan stress kat diorang yang amek SPM ari nih...

kan matematik n matermatik tambahan sgt2 toughfy~~lalalal

enjoy tia..

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...