Wednesday, October 20, 2010

Dadah Yang Mengasyikkan

Salam,

aq nak bagitau korang image upload kt belog nih akan di hentikan pada kul 5 pm, hari nih....tgk picture tuh..


kredit kt belog Yutaka Mushimura

dah seminggu aq jadi follower RAINA...giler apesal aq jadi semakin sokaaaa belog nih....semenjak aq kenal 'Dadah Raina' nih, aq bukanlah penagih tegar blogspot.

....aigooo...

Maybe cara updates dia yang best buat aq jadi penagih 'Dadah Raina' nih....
pada orang yang sumbat dadah nih kat aq, sila terbang melangit ek. Oh yer, jgn terbang tinggi - tinggi, kang aq nak capai belog ko payah lak...

Yang penting, aq sokkkkkkaaaaaaaa Dadah Raina bagi...



kapten angkasa raya yang supply dadah kat aq.

Raina, aq sedang menunggu entry ko esok, lusa, tulat, tonggeng dan terus tidow...

tunggu minggu esok, lusa, tulat, tonggeng dan terus tidow....

tunggu ujung minggu esok, lusa, tulat, tonggeng dan terus tidow....

esok, lusa, tulat, tonggeng dan terus tidow.....

esok, lusa, tulat, tonggeng dan terus tidow.......

esok, lusa, tulat, tonggeng dan terus tidow.....

esok, lusa, tulat, tonggeng dan terus tidow....

sampai sudah....

nih semua side effect 'Dadah Raina'....

p.s : Dadah - merujuk kepada ketagihan. Korang paham dok???xpaham, sila rujuk kamus.

3 comments:

Anna Boleyn said...

ehhe jap gi nak pergi blog dia lah. boleh kita dapat 'dadah' sama2. :p

Yutaka Mushimura said...

sila dapatkan 'dadah' pada kapten angkasa raya...

hahahha...Anna jom terjah.

~~esok, lusa, tulat, tonggeng dan terus menongeng..~~

raina said...

weyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

aku speechless..

sorry la

aku jarang blogwalking weih..

tapiii

jgn!

jgn ketagih blog sampah aku

pls! hang buat aku takut...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...