Sunday, February 19, 2012

Semalam | Yang Memberi Seribu Kenangan

Kredit dari LENOVO
Salam,

Kenangan. Rasanya semua orang ada kenangan tersendiri. Tak kisah arr kenangan okey or bad. So far, kenangan itu lah yang akan memberi nilai PLUS dalam hidup kita kan....hahahaha









okeyla, berbalik pada cerita asal, aku nak buat sebuah lukisan comot atas kenangan aku yang semalam. Maklum sajalah, kenangan itu hanya ada dalam otak jer, tak sempat nak bercandid, berkamera bagai cam korang.

okey, lukisan aku comot key, kalu tak paham....dan aku memang tak nak bagi korang paham pun..hhahhaha...(sila jangan marah)



p.s: kejadian berlaku dan disaksikan oleh semua orang.....perh tak hinggat...:P, memang kecoh...

Sekian terima kasih.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

Tukang Karut said...

garu dagu! tanda tak faham!!! bukan takat comot... ini dah dikategorikan... ermmmmm... ntah la...

Yutaka Mushimura said...

tk: hahhaha..takyah paham, ko bayangkan ape yang boleh dibayangkan...dan sila jgn bayang membayang....hohohoho

Muttallif said...

hahaha...mmg aku tak faham!! Apa tu!

LiErOSe~QiEmi said...

errr... jatuh cam nangka busuk sebab terpijak kulit pisang ke ape tu??? tak pahamm

Yutaka Mushimura said...

@Muttallif

tu treee...hahhhaha

Yutaka Mushimura said...

@LiErOSe~QiEmi

hahahahah....:P

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...