Sunday, February 26, 2012

Daniel Bedingfield | If You're Not The One

kredit dari Lenovo - Kembang sudah cam bunga nih
Salam,

Malam nih eden dapat lagi lagu dari si DIA. Harap kenangan ini dapat eden abadikan dalam belog ini. Sekian.p.s: kamuk telah meruntunkan jiwaku sampai ke dasar laut kasihmu. Semoga seabadilah jiwa - jiwa nan kian merindu dari jauh. Sayangku, kasihku tetap diabadikan selalu. Dengarkalah wahai bidadariku.  

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

sejak bercinta ni, muka berseri2 je hihhihihi

Yutaka Mushimura said...

CP Bunga: hhehe...tapi masuk opis jadi kelat balik....aigooo....

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...