Monday, December 26, 2011

From This Moment | Romantik Song From Her

kredit kat video Klip From This Moment
Salam,

Hari nih aku terima satu lagu dari si dia....thanks alot...aku hargai seadanya....this song...and aku nak abadikan semuanya dalam belog aku sampai biler2...insyaAllah. Semoga kenangan terindah ini senantiasa disanubari.









From This Moment





(I do swear that I'll always be there.
I'd give anything and everything and I will always care.
Through weakness and strength, happiness and sorrow,
for better for worse, I will love you with
every beat of my heart.)

From this moment life has begun
From this moment you are the one
Right beside you is where I belong
From this moment on

From this moment I have been blessed
I live only for your happiness
And for your love I'd give my last breath
From this moment on

I give my hand to you with all my heart
Can't wait to live my life with you, can't wait to start
You and I will never be apart
My dreams came true because of you

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment on

You're the reason I believe in love
And you're the answer to my prayers from up above
All we need is just the two of us
My dreams came true because of you

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment
I will love you as long as I live
From this moment on


p.s: wahai sayangku....moga - moga urusan kita dipermudakan Allah jua. amin. From this moment. I promise I will LOVE you.

hahhahaha..jiwang tak???jiwang tak????hahhahaha..:P
mau downlod..klik SINI

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

12 comments:

Cik Rose Cute said...

follow sini...

gedek! said...

dalam hati ada taman..!

Yutaka Mushimura said...

@Cik Rose Cute
follow lah....hahhaha..tq okey

Yutaka Mushimura said...

@gedek!

hahahaha...simple komen..tapi terus menusuk jantung...hahhah

mizzura said...

Pergh..member aku sorang ni diam2 tanam bunga dalam taman...hahaha.. Anw,wish u congrats...senyum sokmo skrang ni..kawin jgn lupa jemput kwn seuni ko ni..hahaha...

♕ Mr.IX ♂ said...

Blogwalking sini! ♛MrIx♂ kata ║ from this moment bila tu..hehe ║.....
✓│Review Kopitiam Cina Muslim
✓│Dakwah Versi K-Pop

~SaL IjOu~ said...

wah wah..berbunga2 org tu~ ;)

Syira Rara said...

sweetnyaaaa..hai, sy baru follow blog kamu..kalau x kisah singgah la blog saya..kalau sudi, follow yea..blh share cerita (^_^)

Yutaka Mushimura said...

@mizzura

hahahahha...ko cam tak tau aku nih camner...

Yutaka Mushimura said...

@♕ Mr.IX ♂

emmm...moment sampai bile2....hhahaha

Yutaka Mushimura said...

@~SaL IjOu~

orang tuh yang berbunga2...eden???emmm.no komen

Yutaka Mushimura said...

@Syira Rara

tq follow...:P

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...