Monday, October 31, 2011

Marah Sampai Mati | Tidur Pun Berasa Amarah Yang Dalam

kredit kat Goggle Image
Kebaikan yang tidak diperlukan lagi.

Lalu bertukar menjadi marah akibat diperbuang seperti sampah. Yer...nampak sampah itu tiada berguna. Lalu buanglah ia sesuka hati. Padahal, sebelum menjadi sampah, ia adalah makanan dan minuman yang membuat kebaikan kepada kamu.
Sekarang. Jangan korang anggap sampah itu tidak akan kembali kepada korang. Percayalah, sampah itu akan menemui korang di permulaan TITAN SIRATULRAHIM. Dimana sampah itu setia menunggu kamu dan lebih rela berdebat dengan kamu dan ALLAH jua saksinya.

Ingatlah, jangan biarkan sampah ini menemui kamu, dan berbuat baktilah kepada setiap manusia. Moga - moga sampah itu tidak menemui kamu ketika di PADANG MASYAR di sedikit masa lagi.

ditujukan kepada orang - orang berkenaan. Sesungguhnya tidak perlu direveal sebab manusia itu perlu tahu sendiri.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...